HANNE CHRISTENSEN

ALDER:
47 år, født 1967

IDRÆT OG DISTANCER:
Har løbet i 19 år, altid for mig selv, og på distancer fra 10 til 30 km. Begyndte herefter at stille op i en del maratons. Fik lyst til at teste mig selv både på hastighed på maratondistancen og på længere distancer på 6 timer og 100 km. Søgte efter træner på nettet og valgte Havstein, da han fremstod særdeles professionel og havde en positiv tilgang til udfordringer: at intet er umuligt, men blot tager tid, og lige så vigtigt, at han via egne resultater + arbejdsmæssigt havde en god ballast til at vejlede andre. 

PERSONLIGE REKORDER:
42,2 km: 3.17.28 i Randers 2014
6 timer: 67 km Grenaa 2012
100 km: 9:23:37 Winschoten 2015
I 2013 løb jeg 6 timer på nogenlunde samme distance som i 2012. Desuden løb jeg 100 km på Bornholm.

MÅL FOR SÆSONEN:
6 timers resultat skal over 70 km.
100 km tiden skal under 9 timer.
Maratontiden skal også forbedres, men først planmæssigt, når 6 timers distance og 100 km tiden er forbedret.
 
OM HAVSTEIN.DK:
Det er en fornøjelse at have Havstein som træner, da træningen altid fremstår varieret, med udspecificerede beskrivelser af de enkelte pas mht. mængde, hastighed og kommentarer. Føler at man er i de bedste hænder. Desuden er han let at få fat på ved tvivlsspørgsmål om kort sagt alt inden for løbeverdenen. Det er inspirerende at vide, at trods det at man ikke når sit mål i første omgang (for mit vedkommende har problemer med væske og energi-indtag været afgørende for tabte tider på de længere distancer) står Havstein klar med plan, råd og vejledning videre til næste mål. Altså at intet er umuligt, men blot tager længere tid.
Det skal nævnes, at Havstein selv beder om evaluering på sin rolle - således skønt at have en træner, der ønsker feed-back på sin træning.